Így teheted a legjobbat arcbőröddel!

Minannyian vágyunk a szép bőrre, azonban manapság igen egyszerű elveszni a különböző szépségápolási termékek, tippek és tanácsok útvesztőjében. Most bemutatunk neked egy egyszerű, de nagyszerű arcápolási rutint!

Reggel:

1. Arcmosás

Fontos, hogy minden reggel megtisztítsuk arcbőrünket a könnyebb ébredésért és egy kis ragyogásért. Használj arclemosó zselét, vagy micellás vizet, bőrtípustól függően. Vízhiányos bőr esetén a Hydra Végétal frissítő arctisztító zselé segít hidratálni és tartósan ragyogóvá varázsolni arcbőrödet. A Sébo Végétal tisztító micellás víz pedig bőrkiegyensúlyozó tulajdonságának köszönhetően matt, egyenletes arcbőrt biztosít.

 

2. Ébreszd fel bőrödet!

Miután megtisztítottad bőrödet, ideje egy kis ragyogást kölcsönözni neki! Válaszd a Sérum Végétal szakértő feszesség szérumot, mely fokozza a bőr hialuronsav és kollagén termelését, folyékony textúrájának köszönhetően azonnal beszívódik és hidratálja az arcbőrt.

 

3. Sose felejts el hidratálni!

Nem mindenki arcbőre igényli a nehéz, zsíros krémeket, azonban továbbra is fontos hidratálnunk bőrünket. Az Elixir Jeunesse folyékony nappali arcápoló városi hatások ellen, az aphloia és moringa kivonat segítségével felveszi a harcot a bőrt érő mindennapos negatív hatásokkal szemben, és megújítja az arcbőr ragyogását. Ultrakönnyű textúrája a bőrrel érintkezve mikrocseppekké alakul, frissíti és nem nehezíti el a bőrt.

 

4. Mi a helyzet a sminkkel?

Játssz bátran a színekkel! Kezd a sminkelést a Super Mat mattító alapozóval, mely maszk hatás nélkül kölcsönöz puha, mégis matt arcbőrt, ráadásul mindezt vegán összetevőkkel teszi lehetővé!

Ne félj egy kevés rózsaszín, korall- vagy pasztel színt felvinni bőrödre, akár rúzs, akár pirosító formájában!

 

Este:

Az esti bőrápolási rutin épp ugyanolyan fontos, mint a reggeli, hiszen a nap végére arcbőrünk különböző szennyeződéseket hordoz magán, melyek felgyorsíthatják az öregedési folyamatot, így fontos tőlük megszabadulnunk.

 

1. Tisztíts, tisztíts, és tisztíts!

Egy fárasztó nap után hazaérve a legjobb amit tehetsz bőröddel az az arcmosás és a smink eltávolítása. Az Elixir Jeunesse micelláris arclemosó zselé egyetlen mozdulattal megtisztítja a bőrt, valamint segít azt puhábbá és ragyogóbbá varázsolni. 

 

2. Mélytisztítás

Hidegebb időben nap ajánlott hetente több alkalommal radírozni arcbőrünket, azonban szép idő esetén nyugodtan beiktathatod ezt is napi arcápolási rutinodba. Próbáld ki a kombinálható radírozó port, melyet kedvenc arclemosó zselédhez keverhetsz, és így a terméket két célra is használhatod! Az eredmény: bársonyos tapintású, sima és ragyogó arcbőr.

 

3. Intenzív hidratálás

Éjszakára bátran választhatunk nehezebb textúrájú krémeket, mire felébredünk biztosan beszívódik, így egy jól megválasztott krém esetén reggel elégedetten pillanthatunk a tükörbe. Az Elixir Jeunesse bőrszerkezet javító éjszakai arcápoló pont ilyen! Rendszeres használattal megtisztítja a bőrt a káros anyagoktól, kisimítja a ráncokat és segíti az arcbőr regenerálódását,amíg te gondtalanul alszol.

 

Ezek voltak a mi tanácsaink az egészséges, hidratált arcbőrért, reméljük így már Ti is ragyogó arcbőrrel büszkélkedhettek!