A Lifting Végétal nappali arckrém titkos receptje!

Mind szebb arcról, feszes és sima, ráncok nélkül bőrről álmodunk! A Lifting Végétal nappali arckrém család valóra válthatja ezt az álmot!

Az idő múlásával egyre erősebbé és láthatóbbá válnak a bőr öregedésének jelei: a bőr elveszti ragyogását és feszességét, az arcunk körvonala elkezd megereszkedni. De most itt a tökéletes termék a bőr öregedésének megelőzéséhez és korrigálásához!

Növényi kollagén, ami táplálj a bőrt

Invazív természete miatt az indás ínfüvet gyomnövénynek tekintik, pedig ez az egyedi növény valójában csodálatos erőt rejt a durva külseje mögött. Meglepő plaszticitása miatt rendkívül gyorsan növekszik. A Növényi Szépség® kutatói felfedezték a benne rejlő lehetőségeket és sikeresen kihasználták a benne található növényi kollagén különösen magas koncentrációját, hogy egy teljesen új és szabadalmaztatott koncentrátumot alkossanak meg. Kimutatták, hogy a növényi kollagén revitalizálja a sejteket és megerősíti a bőr felépítését, így a sejtek feszesebbek maradnak és elősegíti az elasztin-szintézist is.

Innovatív és természetes textúrák!

Az új Lifting Végétal termékcsaláddal még messzebbre szerettünk volna jutni a hatékonyság és a természetességre való törekedésünkben. A botanikusaink és az agrármérnökeink a növényi biotechnika szakértőivel együtt dolgozva fáradoztak azon, hogy kiderítsék, milyen egyedi erő rejlik az indás ínfűben. Felfedezték, hogy rugalmassága annak köszönhető, hogy a szárában egy az emberi bőrben található kollagénhez sokban hasonlító molekula található: a növényi kollagén. A növényi kollagénnél semmi sem segít hatékonyabb megbirkózni a megereszkedett bőr és az arc ovális alakjának elvesztése jelentette problémákkal!

A bőr szépsége érdekében a formula alapját természetes összetevők adják



• A tengeri moszat kivonat stimulálja a bőr mátrixát
• A jégsaláta kivonata serkenti a sejtmechanizmusokat
• A római kamilla virágvíz megnyugtatja a bőrt
• A manióka kivonat azonnali feszesítő hatással rendelkezik
• A kókuszolajból, szőlőmagolajból és shea vajból készült tápláló keverék kényelmet biztosít
• A természetes glicerin hidratál
• A természetes észterek, glikolok és zsíralkoholok megszépítik a textúrát

Próbáld ki te is és oszd meg velünk a véleményed kommentben!